--> BOKA TID HÄR <--

Bokning via denna länk!


Provningar Hösten/Vintern  

Pandemin påverkar våra liv ett tag till med restriktioner och försiktighetsåtgärder.  Och även hos mig i butiken kommer det fortsatt finnas försiktighetsåtgärder.  Jag fortsätter med i förstahand TIDSBOKNING, och dropin kommer endast vara möjligt när ledig tid finns.  Så jag rekommenderar starkt att ni bokar er tid för provning i förväg!  

Tidsbokningen görs via länken ovan. Där kan du se alla lediga tider och boka den som passar dig bäst.  From 1 september kommer jag ta emot bokningar i två provrum samtidigt.  

Max 10 personer i butiken samtidigt!  

Handsprit finns tillgängligt på flera platser i butiken.  Om du vill ta med dig fler än 4 smakråd till din provning ber jag dig höra av dig till mig så löser jag självklart en provning till dig där alla får följa med.  

För er baltjejer går det självklart bra att ni delar på ett provrum och kan prova klänningar tillsammans. 2-3 personer brukar då kunna funka att dela på en provning.   

Det finns många fördelar med tidsbokning, men den absolut viktigaste måste nog ändå vara att på din bokade tid får du prova så många klänningar du vill under den tid som du bokat utan att känna dig stressad av att det står fler kunder och väntar på sin tur. Och tidsbokning hos mig är helt kostnadsfritt! (Med undantag för mitt ”Lyxpaket” som kan boka av brudar som vill ha en extra mysig brudklänningsprovning)  

Jag ser fram emot din bokning och att få hjälpa dig i jakten på din drömklänning!  

 

Tveka inte att ta kontakt om du undrar något!

Ingen fråga är för liten eller för stor, jag lovar att göra mitt allra bästa för att svara så fort jag kan på alla tänkbara frågor och funderingar.

Ring, mejla eller besök mig på:

Dream Designs

Poppelgatan 4, 59135 Motala

Tel: 0732-366792
E-post: info@dreamdesigns.se


Tillbaka till startsidan

Ditt meddelande har skickats
Ett fel uppstod, meddelandet skickades inte.