Dream Designs

Butiken med drömklänningar för bröllop och fest

 

Oavsett om du är ute efter något enkelt eller mer avancerat så vill du självklart känna dig vacker i en fin klänning. Vi guidar dig i val av material, stil, form, färg, tillbehör och accessoarer. Det finns mycket att välja bland så att just du ska kunna hitta din personliga stil. Alla är vi unika och lika vackra på vårt eget sätt, och det kan vara de små detaljerna som sätter pricken över i:et.

I vårt sortiment hittar du bröllopsklänningar, balklänningar, tärnklänningar, festklänningar, aftonklänningar, klänningar till brudens/brudgummens mor, brudnäbbskläder, smycken, skor, accessoarer och mycket mer.

Våra leverantörer erbjuder ett varierat utbud, prisklasser och tillgänglighet, leveranstider vid beställning varierar mellan 1 vecka upp till ca 4 månader. Så om du vill ha så mycket som möjligt att välja bland när du ska hitta din drömklänning så är det att rekommendera att vara ute minst 5 månader i förväg. Men skulle det vara så att du har lite snävare tidsram så finns många klänningar i lager för snabba leveranser.

I vår syateljé får du hjälp av Emma som är utbildad sömmerska och som dessutom har flera års erfarenhet från bröllopsbranchen, med de personliga justeringarna som ibland kan behövas för att få den absolut perfekta passformen eller om du bara vill få in några personliga detaljer. Vi är öppna för dina idéer och hjälper dig gärna att få till det där lilla extra.

I syateljén tar vi även emot andra klänningar/kläder för lagning och justering. Vi tar även emot klänningar för strykning och tvätt.

Välkommen till Dream Designs!

Din bröllopsbutik i Motala, Östergötlands sjöstad


Välkommen in!

Foto: Lizettefotografi.se Emma träffar du i butiken