Tillbaka till Startsidan

Till kontakt

Det finns flera saker du kan förbereda dig med inför ditt besök, här vill vi ge dig några av våra bästa tips.

  • Leta gärna inspiration bland bilder på nätet, tidningar eller liknande för att få en första känsla för vad du gillar. Visa gärna upp dina inspirationsbilder när du kommer till oss, så kan även vi lättare få en känsla för vad du gillar.

  • Inspirationsbilder är alltid en bra start att utgå ifrån men våga "kliva utanför boxen" och prova även andra stilar. Klänningarna kan se helt annorlunda ut när du väl får den på dig. Många överraskar sig själva och faller för klänningar de inte alls hade tänkt sig från början. 

  • Finns det en budget? Prova helst inte klänningar som ligger över din budget om du inte är beredd att lägga till den extra slanten om det skulle uppstå kärlek. Vi har många fina klänningar att välja mellan även om du har en mindre budget. 

  • Ta på dig neutrala underkläder.

  • Fundera på om du vill ta med dig ett eller flera smakråd som kan hjälpa dig hitta drömklänningen, tänk då vilka du vill dela den här upplevelsen tillsammans med. Kan personen/personerna lägga sina personliga åsikter åt sidan för att hjälpa dig hitta det som stämmer med dina drömmar och önskemål? 

  • Kontollera så att du har utrymme för mycket bilder i mobilen, Hos oss får ni ta kort för att lättare kunna komma ihåg klänningarna och lättare kunna jämföra de olika modellerna med varandra genom att snabbt kunna bläddra fram och tillbaka. 

  • Var ute i god tid! Bra att ta med i beräkningen är att det kan vara upp till ca 4 månaders leveranstid för att få hem din klänning i rätt färg och storlek. Oftast behövs det även lite sömnadsjusteringar på klänningen för att få den perfekt passformen till just din kropp, dessa justeringar görs efter att klänningen levererats till butiken så räkna några veckor extra. Så börja gärna leta efter drömklänningen minst 6 månader innan den stora dagen för att ha tid för att hinna prova, fundera, beställa och måttanpassa utan stress. 

  • Har du lite mindre tid tillgodo behöver du inte oroa dig, det finns många klänningar som går att beställa med riktigt snabba leveranser och vi har självklart klänningar i butiken som går att köpa direkt.