Låt jakten på drömklänningen börja! 

Att hitta sin drömklänning oavsett om du ska gifta dig, dansa bal eller bara gå på en rolig fest är inte alltid så lätt. Jag har samlat på mig ett gäng olika leverantörer av klänningar och tillbehör för att kunna tillgodose så många önskemål som möjligt. 

Du hittar här klänningar i varierande storlekar, modeller, prisklasser och färger. 

Om du klickar på loggorna kommer du till leverantörens sida och kan inspireras av deras hela kollektioner. Jag har inte möjlighet att ha alla modeller i butiken utan har valt utt ett sortiment som jag tycker om och som erbjuder ett varierat utbud för dig att se och prova. Om du följer mig på instagram/facebook så kan du se lite mer av de klänningar som finns att prova i butiken.  Faller du för en modell som inte jag har hemma i butiken kan jag alltid beställa den till dig. (Du betalar alltid en handpenning vid beställning)

Alla leverantörer jobbar på lite olika sätt med leveranstider. Vissa har många klänningar direkt i lager och kan skicka med några dagars leveranstid och andra jobbar enbart med order på efterfrågan och då kan vissa ha leveranstider på upp till dryga 5 månaders leveranstid. 

Detta gör såklart att det alltid är bra att vara ute i god tid! En bra rekommendation är att börja prova klänningar 6-12 månader innan dagen D. Då kommer du hinna välja mellan alla klänningar och behöver inte sålla bort de som har för lång leveranstid. 

Men det är heller ingen fara om du har lite mindre tid tillgod, klänningar finns det alltid gott om. Alla klänningar som hänger i butiken går självklart att köpa direkt och det finns många med riktigt snabba leveranstider!

Brudklänningar, Balklänningar, Festklänningar, Aftonklänningar
Herrkläder

Brudklänningar

Brudklänningar & Tärnklänningar

Brudklänningar & Accessoarer

Brudklänningar & Tärnklänningar

Balklänningar & Aftonklänningar

Balklänningar, Brudklänningar & Aftonklänningar

Balklänningar & Aftonklänningar

Brudklänningar, Balklänningar & Aftonklänningar


Festklänningar

Accessoarer

Accessoarer

.

Underkläder

Accessoarer

Skor