Välkommen

Dream Designs, Din bröllopsbutik i mysiga Motala

Här blir drömmar verklighet  

OBS! Under rådande omständigheter är butiken nu endast öppen för TIDSBOKNING.

Dream Designs, Bröllopsbutik Motala

Nu när just Din stora dag närmar sig är det äntligen dags att börja jakten efter drömklänningen. Oavsett om du planerar för bröllop, bal, dop eller andra festligheter så vill du självklart känna dig som ditt allra vackraste jag. Att hitta den där klänningen som får magen att pirra och lyckotårarna att leta sig fram i ögonvrån är inte alltid så lätt men gör du ett besök hos oss lovar vi att göra vårt allra bästa för att hjälpa dig på vägen. 


Det ska vara roligt att prova och välja klänning och vi strävar efter att ge dig ett underbart minne för livet!


Här välkomnar vi dig oavsett din budget, storlek, tema eller speciella önskemål, alla är lika vackra och förtjänar bästa möjliga kvalitet och service. Vi jobbar med välkända och etablerade leverantörer som erbjuder ett varierat utbud av modeller, färger, storlekar, prisklasser och leveranstider. Det finns något för alla, och för att verkligen göra klänningen unik och lika speciell som du kan vi självklart hjälpa till med egna designuppdateringar och sömnadsjusteringar. 

I vårt sortiment finner du vackra brudklänningar, balklänningar, festklänningar, aftonklänningar, tärnklänningar, dopklänningar, smycken, skor och många andra accessoarer och tillbehör för att göra din outfit komplett.

Gör en utflykt och besök oss, Motala ligger inte långt bort från Linköping, Mjölby, Askersund, Norrköping, Örebro, Jönköping mfl. 

Varmt välkommen, du har stor chans att finna Din Drömklänning här!

Och för att underlätta för er budget så behöver du inte längre betala extra för att få klänningen anpassad efter din längd eller kroppsform, detta ingår redan i klänningsköpet!

Festklänningar

Brudklänningar

Balklänningar

Accessoarer

Vinnare av Årets Handelspris på Motalagalan 2019

Juryns motivering:

"Emma får högsta betyg av sina kunder för sitt positiva bemötande och sitt sätt att lyssna in deras behov. Med sin yrkesskicklighet kan hon förverkliga kundens drömmar inför en av de största dagarna i livet. Emmas verksamhet lockar besökare från hela Sverige och får de att spendera mer tid i Motala - Östergötlands sjöstad. "