Dream Designs

Butiken med drömklänningar för bröllop och fest

Om företaget:

Dream Designs startades sommaren 2016 och i november samma år öppnades butiken på Poppelgatan i Motala. Drömmen var att skapa ett livskraftigt företag där kunder ska känna sig välkomna, sedda och få hjälp att hitta just Sin drömklänning oavsett om hon planerar för bröllop, bal eller någon annan festlighet. Butiken drivs av mig Emma Filipsson tillsammans med min make Ronny som finns med som delägare. 

Bakgrund:

Drömmen om att få driva något eget har funnits länge hos mig men steget att verkligen våga satsa kom inte fören 2016. Jag har i grunden en utbildning som sömmerska men har även pluggat ledarskap på eftergymnasial nivå. När ett jobberbjudande kom 2011 om att få fast anställning i en annan bröllopsbutik kändes det som att  ha fått drömjobbet, och tveklöst tackade jag ja till det. Där jobbade jag i 5 år tills jag kännde att jag behövde en nystart och att jag behövde göra det som jag verkligen innerst inne ville göra, nämligen att starta och driva något alldelse eget. Jag mellanlandade i ett restaurangjobb för att få tid att fundera och planera, skulle det ens vara möjligt var då frågan. Men det var i slutändan inte så svårt att bestämma sig, Vi måste ju prova! 

Och här står vi idag, butiken börjar bli väl etablerad på marknaden för bal- och bröllopsklänningar, Vi har ett gott rykte om god service, och fina klänningar. Även om det innebär enormt mycket tid och kraft att driva eget så är det så himla värt det när jag får träffa alla dessa glada och nervösa brudar och baltjejer. Det är så spännande att kunna följa en person genom processen att hitta den där perfekta klänningen, ibland går det snabbt och andra gånger tar det längre tid. Allt är personligt och det måste få ta den tid det tar, klänningen måste kännas rätt och det är bara Du som kan känna det själv. 

Jag älskar mitt jobb och jag hoppas att jag får äran att hjälpa just dig!

Välkommen till Dream Designs!

Din bröllopsbutik i Motala, Östergötlands sjöstad

Vinnare av Årets Handelspris 2019 vid Motalagalan